Naast fietsen, lekker eten en drinken, genieten van muziek en jezelf wagen aan allerlei fietsuitdagingen, kun je tijdens je pauze of na afloop van de Holland Classic ook op je gemak rondneuzen op de Bike Expo of gebruik maken van aanbiedingen van onze partners.

Navigatie, fietsendragers, kleding, accesoires, een fietswasstraat, bikefitting of zelfs een museum: Bekijk alle exposanten en partners hieronder.

 

 

                                                         

Toen Bioracer in 1984 startte met de ontwikkeling van een biomechanisch fietsmeetsysteem, konden zij niet vermoeden dat wielrennen en technologie 25 jaar later op zo’n doortastende manier hand in hand zouden gaan.

 

Sinds de dag dat de profs het biomechanisch meetsysteem in de armen sloten, is Bioracer een hot item in de wielerwereld. Die dag werd duidelijk dat Bioracers wetenschappelijke benadering een verschil kon maken tussen winst of verlies.

 

De tijd staat niet stil, en Bioracer heeft ook niet stilgezeten. Ondertussen zijn talrijke innovaties door en dankzij ons succesvol in de wielersport geïntroduceerd. Het gebruik van Lycra, de allereerste naadloze zeem, naadloze aeropakken, het zijn slechts enkele van de vele innovaties die de renners nog steeds met veel succes gebruiken.

 

Innoveren zit in de genen. Het is die constante drang naar verbetering die ons goed maakt in wat we doen: jouw fietsprestaties verbeteren.

 

  

 

Na een bijzonder gesmaakte eerste editie van de Holland Classic is Enervit opnieuw trotse partner van dit mooie event. Enervit is een Italiaans merk dat al meer dan 40 jaar zij aan zij met de beste topsporters werkt en voortdurend innovatieve manieren bedenkt om voeding en training te optimaliseren.

 

 

Ook dit jaar voorzien wij elke deelnemer van de nodige energie om elke tocht tot een goed eind te brengen. Enervit verzorgd voor iedere deelnemer een gel en een energyreep. Vul na elke ronde je bidon met de verfrissende dorstlesser zodat je voldoende gehydrateerd bent. Kom voor, tijdens of na je rit zeker ook eens langs de stand op de bike expo en ontdek de allernieuwste smaken in het Enervit sport gamma. 

 

Klik hier voor de website!

 

 

 

 Onze exposanten en partners hebben voorafgaand aan en tijdens de Holland Classic allerlei leuke acties en aanbiedingen.

Op ons Facebookevent vind je hierover alle informatie en kun je meedingen naar leuke prijzen!

 

Alpinestars richt zich op gemotoriseerde & niet-gemotoriseerde sporten zoals Formule 1, NASCAR, BMX en Mountainbike. Sinds de jaren 90 werd het assortiment verder uitgebreid. Alpinestars is de leading brand op vlak van beschermende schoenen en kleding. Hoewel ze sinds het ontstaan hard gegroeid zijn, blijven ze steeds trouw aan hun rebelse maar verfijnde stijl en Italiaanse esthetische designs van de jaren 60. 

 

 

In het verleden droegen vele grote namen zoals Michael Schumacher en Fernando Alonso Alpinestars producten. Vandaag zijn de ambassadeurs onder andere Max Verstappen, Felipe Massa, Marc Marquez en Stoffel Vandoorne. 

 

 

Alpinestars richt zich nu volledig op de BMX & MTB-scene in de Benelux. Ook in deze disciplines is Alpinestars sterk vertegenwoordigd bij de top-rijders met onder andere Jerome Clementz, Anneke Beerten en Martin Maes.

 

  

Ook dit jaar staat Mountainbike Museum Arnhem weer met een stand op de Holland Classic Expo! Het Mountainbike Museum kent een enorme variatie aan mountainbikes; van nostalgie tot hedendaags. Van de eerste handgemaakte modellen, tot krankzinnige concepten, een bonte mengeling van kleurstellingen, tot aan prachtig vakwerk in titanium, de collectie is zeer divers en uitgebreid: hij omvat circa 700 klassieke mountainbikes!

 

Kom een kijkje achter de schermen nemen in het pop-up museum op de Holland Classic Expo om uzelf te verassen met een retro terugblik in de tijd en een voorproefje van al het moois wat het Mountainbike Museum in Schaarsbergen te bieden heeft.

 

 

 Heb je interesse om partner te worden van de Holland Classic of aanwezig te zijn met een stand op de Bike Expo? In deze PDF lees je over alle mogelijkheden om met je bedrijf deel uit te maken van hét wielerevent van 2018.

Uiteraard denken we graag met je mee over mogelijkheden op maat, dus je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via hbrands@ntfu.nl

 

 

                                     

Is uw fiets wel op uw maten afgesteld? Kom op 6 mei naar de Bike Totaal stand tijdens de Holland Classic en doe de Bodyscan. Dit innovatieve meetsysteem helpt bij het juist afstellen van uw fiets. De Bike Totaal vakman meet - zonder dat u hierbij wordt aangeraakt - lichaamslengte, schouderbreedte, schouderhoogte, bekkenkamhoogte en vuisthoogte. Het meetsysteem berekent dan de juiste stand van het stuur, het zadel, de pedalen en de handvatten. Uw fiets wordt daarna op de juiste zitpositie afgesteld, zodat u heerlijk kunt genieten van vele comfortabele kilometers fietsplezier!

 

 

Pech onderweg tijdens de Holland Classic? Geen nood, de mobiele service van Bike Totaal Wolters uit Klarenbeek en Zutphen helpt u snel weer op weg!

 

  

 

 

nloggen