Zaterdag 6 mei:
Mountainbikelussen 20, 30 en 40 km
inschrijven: 9:00 - 12:00 uur
starten: 10.00 - 15:00 uur
 

Zondag 7 mei:
Weglussen 3 x 60 km
inschrijven 7:00 - 12:00 uur
starten: 8.00 - 15:00 uur

Als deelnemer aan de Holland Classic heb je gratis toegang tot het terrein met alle (side)-events: Kijk hieronder wat er allemaal nog meer te doen is op het terrein.

Voor €10,00 heeft een niet-fietsende partner ook toegang tot alle activiteiten. Kids tot 1.40 m betalen €2,50.

Op de Holland Classic hoef je je niet druk te maken over je fiets als je er even geen gebruik van maakt. Je kunt je fiets kwijt in de bewaakte stalling van Abus en met een gerust gevoel genieten van alle andere activiteiten op het terrein.

Get Framed! Direct naast de BMX-baan wordt een heus Festivalterrein uit de grond gestampt. Wat kun je verwachten? Een weekend vol muziek en scheurende gitaren. Ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real american burgers van rollende keukens. Een groot aanbod speciaalbier van lokale brouwers en een whiskeyproeverij.

Na afloop met een schone fiets naar huis? Dat kan! Op de Holland Classic kun je gratis gebruik maken van een heuse fietswasstraat. Je fiets gaat er vies in en komt er, dankzij de producten van Cyclon, schoon uit. Een aanrader!

Speciaal voor de jonge waaghalzen wordt er het gehele weekend op Papendal een daredevil kids playground ingericht. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse fiets gerelateerde activiteiten. Van loopfietsen tot een mountainbike, een BMX en een spellencircuit op bijzondere fietsen. Durf jij de uitdaging aan? Belijk alle activiteiten op een rij.

Op zaterdag én zondag wordt op Papendal een UCI BMX Supercross World Cup verreden. Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met deze dynamische sport. Kom jij onze Nederlandse rijders bewonderen? Meer weten? Kijk op bmxpapendal.nl

Tijdens de Pump Battle World Series liggen twee dezelfde pumptracks naast elkaar. Twee rijders starten naast elkaar, beide op een eigen track. Doel is om zo snel mogelijk het parcours af te leggen en je tegenstander te verslaan. Tussen de officiële wedstrijden door kun je de Pumptrack zelf proberen, dus neem je mountainbike mee! Lees meer.

nloggen